Voi wide, nyt sen oikeasti käsittää miten luksusta on päästä treenaamaan lämpimässä hallissa!!!  Pakkaset on paukkunu siihen malliin, että ilman hallia ei olisi nyt joulukuussa varmaan treenattu ollenkaan...

Tällä viikolla käytiin tiistaina taas vapaapäivän kunniaksi keppitreenailemassa. Ulpun kanssa meinasi iskeä ahdistus kun kuja rupeaisi olemaan sillä mallilla ettei siitä voi enää juosta vaan miljoonaa läpi, mutta Ulpu edelleen tahtoisi niin tehdä... Tuli vähän patti tilanne ja ei auttanut muu kuin avata kujaa..... Huoh. No, onneksi sain neuvoja miten jatkaa seuraavalla kerralla. Eli lähdetään tekemään niin, että alkupää on kapea ja helpotetaan loppupätkää, jospa se auttaisi.

Elmon harjoitus oli alkuun E:lle aika haasteellinen eli testasin takaaleikkausta keppien alkuun ja lisäksi jäin itse keppien alkupäähän enkä liikkunut ollenkaan Elmon mukana sen pujotellessa.  Onnistui se noinkin kun hiffasi, että "joo-o voi sitä pujotella vaikka tuo tollo jää tuonne taakse kökkii"...

Torstaina Elmo pääsi testikäyttämään uudet hienot verkkokepit!

Ulpu pääsi ratatreeniin. Ja hui kauhistus, treenejä tuli kattomaan pikku Nuppu 8vko, bulmastiffi neiti joka oli Ulpun mielestä aivan kamalan-järkyttävän-hirveän-oudolle-haiseva ja pelottava-ilmestys!!!!!!!  Pasmat meni ihan sekaisin moisesta!!!! Oli pakko pitää kaamea haukkukonsertti ja pöhistä muutenkin!!! Positiivista oli, että Ulpu pystyi kuitenkin keskittymään täysillä radan tekemiseen vaikka tuo järkyttävä ilmestys pongattiinkin juuri ennen oman treenin aloitusta! Rata oli ykkösluokan hyppyrata jota sitten muokkasin/lyhensin vähän Ulpulle sopivaksi. Eli käytännössä jätettiin kepit, rengas ja pari hyppyä väliin. Ihan tyylipuhtaasti ei onnistuttu, mutta vibat meni kyllä taas miun ohjauksen piikkiin ja tuli taas hyvät neuvot korjauksiin.

Lopuksi aloitettiin keinutreenit!  Eli Ulpu pääsi syömään namia kiikkuvaan keinuun. Eipä ollut moksiskaan keinun liikkeestä, liekkö vielä kunnolla tajunnut edes koko keinuntaa nameja natustaessaan. Otettiin vielä totutustreeniä keinun kolahduksiin vieressä seisoskellen, eipä tuo siitäkään mitään sanonut. Hieno homma, tästä se lähtee!!!