Olipas kiva käydä hallilla tänään vähän tokoilemassa!  (Jooo-o luitte oikein!  )

Molemmat russelit olivat mukana. Miun treenaaminen on ehkä hivenen päämäärätiedotonta, mutta onneksi on treenikaverit jotka avittaa ja joiden treenaamisen seuraamisesta mie saan vinkkejä ja a-haa elämyksiä!

Elmo pääsi kopelointitreeniin x 3! Mukavasti sujuivat ja miulle tuli sellanen olo että, ehkäpä tämä on mahdollista saada kuntoon ja sille mallille kun sen kuuluu olla! Nyt palkkaa tuli nassuun aika tiuhaan tahtiin, mutta täytyy ruveta vaatimaan vähän pidempi hetki ilman palkkaa ja silti kopeloiden. Mutta hyvältä vaikutti, ainakin tänään!

Lisäksi seuraamista peiliä hyödyntäen, pari kertaa seisominen ja maahan meno liikkeestä - nämä hienosti- ja lopuksi vielä paikkamakuu pienellä häiriöllä - liikuin itse, kävin koiran takana jne. - No problem! Ai niin ja tehtiinhän me noutoakin pari kertaa, kertaalleen E pudotti kapulan ennen luovutusta, muuten ok.

Entäs sitten Neiti-Näpsä....  Sille teki ekanakin oikein hyvää hengata vieraassa porukassa ja saatiin hyvä treeni ihan vaan siitä kun aristeli hieman Fly:n ruvetessa haukkumaan kesken neidin leikkien. No, Fly:ta haukutettiin vähän lisää ja tilanteesta tuli Ulpun mielestä ihan ok, epävarmuus katosi ja leikkiä pystyi jatkamaan.

Pähkäiltiin yhdessä Ulpun sivulletulon kanssa, kun se ei sitä vieläkään handlaa saatikka tarjoa itse, ainut miten sen saan sivulle on kädellä ohjaamalla... No, vinkkinä tuli opettaa se takaa kiertämällä, eli aloittaa koko liike alusta. Kuulosti oikein järkevältä ja tätä aloitettiin muutaman toiston verran tekemään. Täytyy vaan olla nyt tarkkana että saan näyttävän käden häivytettyä mahdollisimman pian... Alku oli ainakin hyvä, teki paljon innokkaammin takaakiertäen mitä edestä kiepsauttaen. Tästä jatketaan!