Treenirintamalla hiljaista...

Ulpulla on antibioottikuuri päällä kun oikean etutassun ulommaisesta varpaasta kuoriutui nahkat pois... Keväiset kelit ovat olleet paranemista vastaan, jäinen röpelikkö saa varpaan aukeamaan aina uudestaan. Ja ei tietenkään puhettakaan, että tuo sekopää varoisi varvastaan - ei, se paahtaa menemään just nimenomaan siellä rösössä... No, nyt näyttää onneksi jo paremmalta.  Varvas aukesi siis alunperin metsälenkillä, mitä todennäköisimmin kovan hangen reunan ansiosta.

Elmonkaan kanssa ei ole tehty mitään. Viime viikolla jätin hallille menemättä osittain senkin takia kun työkaverin koira sairastui kennelyskään ja jäin vähän kuulostelemaan, että onkohan russelitkin saaneet tartunnan kun kuitenkin töissä samoissa tiloissa oleilevat, vaikka eivät kylläkään yhtäaikaa. Mutta taidettiin onneksi taudilta välttyä, mitään oireilua ei ole ilmennyt. Josko sitä huomenna eestyisi treenaamaan...

Kuun vaihteessa on luvassa mielenkiintoinen agikoulutus. Me saadaan viime vuoden minien suomenmestari Jenna Caloander meitä kouluttamaan. Miusta olis kivempi mennä Ulpun kanssa tänne, mut saa nähdä aloittaako se juoksut just sopivasti... No, Elmo papparaisen kanssa sitten.