Palataampas ensin päivityksissä parin viikon takaiseen ohjattuun treeniin. Meillä oli vähän niinkun epikset ja Ulpu pääsi kuulemaan "tuomarin" pilliin vihellystä ja lopuksi tekemään myös pienen ratapätkän "isomman yleisön" ja "vieraiden koirien" edessä.

Pillin ääni olikin tooosi mielenkiintoinen ja aiheutti mm. sen, että lähdöstä piti karata käymään tsiikaamassa pilliin viheltelijää oikein lähietäisyydeltä  Erittäin hyödyllinen treeni siis meille!

Sunnuntain omatoimitreeneissä molemmat russelit pääsi ekaa kertaa testaamaan hyppytekniikkakurssin satoa eli tekivät muutaman toiston perussarjaa. Nää pitäs vaan saada videolle kun eipä sitä oikein edestä tai takaapäin juuri mitään saa itse katsottua. Mut ompahan nyt aloitettu kuitenkin.

Viime viikon ohjatuissa olikin sitten aika kaivaa Elmo naftaliinista...  Tehtiin alla näkyvää ratapätkää joka oli miulle taas niiiiin vaikee. Ekaks ku et muista et mihin mennä ja sit tokaks ku et muista ohjata tai vähintään sit törttöät koiran eessä... No, siitä hyvästä koira huutaa ku hinaaja ja tuijottaa et voisitko etes vähän vinkata et mihin pitäs mennä.... Huoh!

No, mutta ohjeet oli taas selkeet: Käskyt PALJON aikasemmin ja seuraavaks jotain sujuvaa, helppoa pätkää jossa E pääsee helposti hakeutumaan seuraavalle esteelle ilman et tarvitsisi tuijotella siinä välissä...

Noo, eilen tehtiin sitten molempien kanssa radan pätkää jonka olin rakentanut omille treenattavilleni. Radalle oli ympättynä meidän epistreeniradan alkua ja sitten muutaman viikon takainen kompastukivi, jossa koira piti saada vedettyä hypyltä seuraavalle ilman, että se ajautuu hypyn taakse ja hyppää silloin väärään suuntaan...

Elmon kanssa pätkä menikin mukavan sujuvasti, mie koitin oikein tsempata itteeni ja käskyttää ajoissa! Tästä ei tietenkään ole todistusaineistoa, mutta sitä vastoin Ulpun ja miun toilailuista sitä löytyy...

http://www.youtube.com/watch?v=XnyophUwjVM

Rumaa katottavaahan se on miun osalta, mut kyllä mie oon niiiiiin tyytyväinen Ulpun asenteesta ja innokkuudesta!  Onneksi se ei ota nokkiinsa miun törttöilyistä vaan tekee aina yhtä vauhdilla ja iloisesti ja yrittää täysillä vaikka ei ohjauksen puutteesta johtuen aina tiedäkkään mihin oikeasti pitäis mennä!