Ulpun kanssa tehtiin kujaa ja kontakteja. Kujalla ei ollut ihan parhaimmillaan vaan teki muutamia ohareita, onneksi oli targetilla vahti apua, niin hudeista ei tullut palkkaa... Kontaktia tehtiin pöydän päälle nostetulla puominalastulolla ja harjoituksen aiheena nimenomaan se, että mie jään taakse. Tää ei ollut helppo - vaatii kovasti vielä treeniä. Tehtiin niin, että avustaja antoi namin, toimi näin suht ok, mutta täytyy varmaan kokeilla seuraavan kerran myös kosketusalustan kanssa.

Ai niin... teki se pirulainen yhden omatoimisen (kisakorkeudessa) olevan keinunkin ilmekään värähtämättä.....   Livahti siis ilman lupaa keinulle ja suoritti sen tyylipuhtaasti välittämättä kolahduksesta tai mistään muustakaan... Mutta joo, jos nyt kuitenkin tehtäs jatkossa tätä vielä avustajan kanssa...

Elmon kanssa tehtiin radanpätkää ja keppejä. Kepit sujui useamman kerran loistavasti, aloituksessa kun vaan malttoi itse jäädä sopivasti taakse ja antaa tilaa.

...ja sitten kun ei ymmärrä lopettaa ajoissa, niin kaikki menee perseelleen... eli vissiin liikaa tuli tehtyä toistoja ja kas, homma rupesi tökkimään... Eli harpottiin, lopetettiin kesken ja mitähän vielä.... Hyvä opetus taas miulle, että pitäs muistaa lopettaa ajoissa!!!!!!!! Voi paska!

Lauantaina olisi Joensuun kisat. Kaksi agirataa. Mie koitan saada itteni sellaseen mielentilaan, että lähetään pitää vaan hauskaa, ei odotuksia, ei paineita, hymyillen vaan..... Huh, huh....