Aksailtiin eilen Niinan ja Elinan kanssa keskenämme. Treeni napattiin ASB:n joulukuun numerosta, jossa oli samalla ratapohjalla useampi treeni. Veivattiin näitä kahta versiota:

 

Eka radalla kuutosputken vääräpää imaisi Ulpun ekalla yrityksellä. Se kertoi vaihteeksi taas siitä että haltuunotoissa pitää olla napakka ja tarkka, etenkin tuollaisissa tilanteissa joissa on houkuttimena putken suut! Toisella yrittämällä kaahasin tekemään valssin vitosen taakse ja sillä keinoin mentiin kutosen oikeaan päähän.

Toka radalla laitoin Ulpulle keppien tilalle pussin. Aloitin ottamalla kakkosen takaa niistolla. Eka kerralla tämä toimi hyvin, mutta sitten uudestaan tehdessä U ei löytänyt oikeaa ponnistuspaikkaa vaan rysäytti pariinkin otteeseen päin rimaa ja meni kuperkeikkaa...  Asia korjaantui uudestaan yrittämällä ja miun pienellä paikan muutoksella. 7-putki sujui vaihtelevasti, välillä löysi ja irtosi pimeään päähän hienosti, mutta tuli sinne joku hutikin. 10-11 toimi yllättävän hyvin niin, että käännyin hyvissä ajoin ennen kymppiä koiraa kohti. Loppusuoraa oli kiva posottaa menemään, etenkin Ulperon mielestä!

Kiva treeni!

Elmon treeni koostui paikkamakuusta Lennin ja Hiskin välissä, johon lisämausteen toi valmiiksi rakennettu aksarata... No, hyvin kesti paikallaan, mutta oli kyllä täpinöissään esteiden vuoksi. Ennen kotiinlähtöä, kun oltiin jo raivattu agiesteet pois, otettiin muutama hyppy tokoesteelle. Jouduin paristi toistamaan "este"-käskyn ennenkuin herra hyppäsi... Jäin pohtimaan että käyttäisinkö kuitenkin hyppy-käskyä kuten aksassa vai mennäänkö tuolla este-sanalla...

No, nyt aamulenkille ja parin tunnin päästä hallille mölleilemään...