Nonnii, nyt se on takanapäin ja hengissä selvittiin!!!

Osallistuttiin siis Elmerin kanssa tänään möllitokon alokasluokkaan.

Laitetaampas arvostelu ja allekirjoittaneen omat kommentit/havainnot mitä nyt sattui jäämään jännitykseltä mieleen:

Luoksepäästävyys 10 ---> Nousi ja meinasi kiivetä tuomarin syliin... Kehään meno tarkastuksessa ennen tätä ei meinannut antaa koskea takapäähänsä ja murahtikin, virallisessa kokeessa se olisi voinut merkitä lyhyttä loppua, eli tuomari olisi voinut sanoa, että kiitos riitti, kehään ei ole asiaa...

Paikalla makaaminen 10 ---> Tässä kävi semmoinen juttu että tuomari ei nähnyt kun jouduin käskemään useamman kerran, ennenkuin herra armollisesti laskeutui maahan...  Itse paikkamakuu oli kyllä hyvä, häiriötäkin tuli sen verran että viereinen koira nousi ja kipitteli ohjaajansa luokse ja joku lapsi kiipeili A-esteen päällä... Liikehän olisi kaiketi mennyt nollille, tai ainakin pisteitä olisi ropissut roimasti jos tuomari olisi kuullut nuo miun käskytykset...

Seuraaminen kytkettynä 7½ ---> Semmosta perinteistä pientä haahuilua. Yhdessä täyskäännöksessä nykäisin vahingossa hihnastakin.

Seuraaminen taluttimetta 8 ---> En muista ihan varmaksi oliko se tässä vai hihnassa seuratessa, mutta E missasi kokonaan yhden perusasennon pysähdyksessä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9½ ---> Puoli pistettä väheni kun karjaisin hätäpäissäni turhan mahtipontisesti maahan käskyn...

Luoksetulo 10 ---> Hieno Elmeri, tuli vauhdikkaasti ja nätisti suoraan sivulle.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 ---> Tässä kävi "työtapaturma"... Kun oltiin lähdetty liikkeelle E olikin pysähtynyt rapsuttamaan kaulaansa  ja sen jälkeen katsonut paikallaan hölmistyneenä kun mie jatkoin eteenpäin... Saatiin tehdä liike uudestaan ja se meni sitten kyllä hienosti.

Estehyppy 10 ---> Wau, onnistuipas vaikka treenattu oli yhteensä neljä kertaa tätä liikettä  Pysyin suunnitelmassa A ja käytin "este"-käskyä, vaikka eilen mietin, että pitäisikö sanoa agista tuttu "hyppy"-käsky.

Kokonaisvaikutelma 10 ---> Kiltti tuomari!  Kehuja tuli että tekee innokkaasti ja iloisesti!

Yhteispisteet 166, 1.tulos, sijoitus 2/6

Hienoa, ettei mitään katasrofaalista tapahtunut, eikä mennyt pelleilyksikään!!!

Nyt täytyy miettiä, että halutaanko jatkaa tästä ja tähdätäänkö seuraaviin mölleihin jotka olisivat maaliskuussa, vai annetaanko olla... Tuo "kopelointi" osio pitäisi ehdottomasti saada kuntoon jos meinataan "toko-uraa" jatkaa. Onhan siellä sata muutakin hiomista vailla olevaa asiaa, mutta tuo on se tärkein kyllä tässä vaiheessa.

Jään pohtimaan asiaa, mutta lopuksi täytyy todeta, että hauska touhua se on tuo tokoilukin! Eikun vaan mölleihin reippaasti mukaan jos joku miettii että uskaltaisko vaiko eikö!!!