Hauska Joensuun kisareissu tuli heitettyä lauantaina!  Kiitokset vaan Marille&Amalle kyydistä ja seurasta!

Tuomarina toimi Kati Wala ja kakkosille oli tarjolla kaksi agirataa.

Ensin kisattiin B-rata: http://www.youtube.com/watch?v=cDJOs7KFaCM

Ja voi hitsin hitsi, pitihän se vitonen taas ottaa keppien aloituksesta!!!  Mutta muuten kyllä tosi hyvä fiilis, Elmo hyvin kuulolla ja ei liian kuumana! Ja ihan oikeesti se, että ite sain pidettyä kiinni siitä ajatuksesta, että nyt vaan mennään ja pidetään hauskaa toi varmaan oman rentoutensa meininkiin!  Vitonen ja -5,29 (muistaakseni) alle ihanneajan riitti tämän radan voittoon...

A-rata oli miusta vähän vaativampi, mutta ei mikään vaikea kuitenkaan.

Video tässä: http://www.youtube.com/watch?v=olBHABl-yfg 

Ja taas kerran voihan hitsin hitsi, mikä miun moka heti alussa... Mie niiiiiiiin vedän koiran mukanani väärään päähän putkea, koska oletan, että se menee sinne oikeeseen päähän kun sinne oli lähdöstä ihan suoralinja..... Joo-o, kannattas ohjata, eikä olettaa!  Hyllyn jälkeen onkin sitten hyvä tehdä kepit hienosti...  Muuten kyllä huomaa, että hylly jää kaivelemaan ja ohjaus lopahtaa keppien jälkeen... Tuo jäi itteeni ärsyttämään, seuraavan kerran pitää muistaa tehdä täpöillä hyllyn jälkeenkin!!!!!!

Sellainen huomio tuli tehtyä, että viime viikkojen treeneissä oltiin sattumoisin harjoiteltu montaa samantyylistä kohtaa, jotka löytyi näiltä radoilta!!!  Että ei voi sanoa etteikö ois harjoiteltu just oikeita asioita!!

Pitää vielä mainita, että ihan oikeesti, nyt täytyy seuraaviin kisoihin saada se sama fiilis hauskasta ja kivasta tekemisestä takaraivoonsa ni hyvä tulloo!!!!!  Pois, pois vaan kaikki pakkonollapakerrukset!!!!!

 

Ai niin, piti tulla vielä lisäämään, että Ulpukin oli Joensuussa matkassa mukana. Sille teki tosi hyvää päästä maneesiin hetkeksi kisatunnelmiin mukaan, se nimittäin oli vähän jännittynyt kuulutuksista ja vilinästä ja uusista hajuista yms. Rentoutui kyllä ja leikittiin sitten verkka-alueella toisten mennessä rataa.  Mutta pittääpä muistaa hankkiutua sen kanssa "uusiin" paikkoihin, kun kerran kuitenkin tuo "jännittää"-reaktio tuli esille! Täytyy myöntää, että eipä myö olla aikoihin missään tutusta poikkeavassa sen kanssa käytykkään...