Torstain ohjatut treenit Elmon osalta sujuivat ihan mukavasti. Tehtiin sujuvaa ratapohjaa kahdessa eri pätkässä. Kontaktithan ne nyt ei edelleenkään ole priimaa, mutta muuten ihan mukavaa menoa. Täytyisi edistyä kotona vahvistamaan vielä nenäkosketusta alustaan... Nyt E tekee melkein aina niin että se ottaa alustan suuhunsa...

Ulpun kanssa radan eka pätkällä tuli pientä vääntöä hypylle menosta, sinkosi putken jälkeen miun perään eikä hypylle. Joo, ei pitäisi olettaa koskaan mitään, mutta tää oli taas vähän semmosta hohhoijaa kamaa... Hyppy oli ihan loogisesti edessä, mutta tälläkertaa sinne piti saattaa perille asti jotta se tuli suoritettua.

Ulpun toka kierros loppuikin sitten lyhyeen. Juoksi miljoona keinulle ja teki elämänsä ekan lentokeinun PRKL!!! Otettiin heti uusiksi ja U pomppasi kesken pois... Eli säikähti lentskaria... Voi ketutuksen määrää!!!!! No, laskin keinun matalaksi ja tehtiin sille toistoja, mateli loppua, mutta lopetti kuitenkin pois hyppäämisen. 

Sunnuntaina molemmat teki hypyn takaakiertotreeniä lämmittelyksi. Lisäksi keppitreeniä. Elmon kanssa tehtiin keppien aloitusta niin että itse olin edellä jo menossa, nämä sujui hyvin. Joku loppu huti tuli kun otin sivuetäisyyttä, mutta kaikkinensa oikein hyvin!

Ulpun keppien suhteen jännitin vähän, että kuinka sujuu muutaman viikon tauon jälkeen. Hienosti meni!!! Kepit olivat suorat alku- ja loppuväliä lukuunottamatta! Tein kolme eri sessiota ja viimeisessä oli kuja pikkaisen auki, koska targetin poistaminen tai oikeastaan sen vaihtaminen vähän piilossa olevaan leluun aiheutti vähän ongelmia. Täytyy  ehdottomasti ruveta ottamaan joku este heti keppien perään ja sitten vasta palkkaa.

Lopuksi U teki vielä keinutreeniä matalalla keinulla ja arastelu katosi. Vauhdilla päähän asti - niinkun kuuluukin. Ei se auta kun vaan rauhassa lähteä korottamaan taas keinua.