Elmolle ei ollut jääny traumoja sunnuntaisesta keppitreenistä!  Eilisessä radanpätkässä kepeille tultiin suoralla linjalla, vauhdilla ja hienosti onnistuivat aloitukset joka kerralla, kuin myös lopetukset!!! Tää teki varmasti hyvää meille molemmille! Hypyn eteen tehtävä persjättö, ei ollu edelleenkään notkee miun osalta, mutta onnistui kutenjoten kuitenkin, samoinkun vastakäännös meni koiran puolesta mukisematta ja miekin käännyin oikeaan suuntaan.... Hyvällä mielellä siis lauantaita odotellen!!!

Ulpussa oli virtaa taas vaihteeks muutaman koiran eestä... ja se purkautui muutamana luvattomana omatoimisena esteen suorituksena, ilman, että ite kerkee kissaa sanomaan.......  Keskityttiin radanpätkässä treenaamaan takaakierto-persjättö hässäkkää hypyllä. Tätä pitää jatkossa muistaa harjoitella ja etenkin miun ja ilman koiraa.... kun ei ne kädet ja jalat nyt sit taas ihan toiminu ja huitonu oikeeseen suuntaan....  Aan- kontakti oli jees ja puominpätkällä tehty kontaktitreeni kosketusalustan avulla miun jäädessä taakse rupesi toimimaan loistavasti!! Hyvä hyvä!!!

Torstai aamuna töihin tullessa russelit leikkivät keskenään pitkästä aikaa kunnolla ja nätisti!!!  Jeee!!! Nimittäin siitä asti kun Ulpu tuli Jaanalta takas kotiin meno on ollu vähän kyräilevää eikä kunnon biletystä ole ollut missään vaiheessa havaittavissa. Oisko nyt sit hormoonit taas "kohdillaan" ja stressi (???) laantunut??