Hauskan haastavat treenit tänään.  Kävin "kuokkimassa" Maaritin ryhmässä, kun sattui vapaapäivä ja pääsin vielä sopivasti Lauran kyydillä hallille&kotia. Alunperin koirilla piti olla hieronta tänään ja meininki oli, että vain Ulpu pääsisi treenaamaan "kevyen kopeloinnin" jäljiltä, mutta hieronta peruuntui ja molemmat koirat pääsivätkin hommiin.

Elmon kanssa hiottiin flipin jälkeistä putkeen irtoamista ja niistopersjättöä. Putkeen irtoaminen sujui kovin elmomaisesti, kyllä se sinne lähti, mutta ei kertaakaan mitenkään mega sujuvasti. Flippi itsessään ei tuottanut ongelmaa. Tuo niistopersjättö nyt oli taas lähinnä sitä oman kropankäytön ja ajoituksen hallintaa, kun ne sai toimimaan niin koira kulki niinkuin kuuluikin.

Sitten Ulpun kanssa samat jutut. Flippi&putkeen irtoaminen sujui hienosti, tämä yllätti kyllä miut miten helposti se onnistui! Hyvä Ulpu!  Samoin kun niistopersjättö, ei ongelmaa, mutta sitten ne ongelmat alkoikin...  tuli siis nämä perinteiset mopon käsistä lähdöt...  Nooooh.... aikaa siihen meni ja jokunen toisto, ennenkun taas mentiin niitä esteitä ja siinä järjestyksessä kun mie halusin... Se on vaan niin kovin nopea ja ehtiväinen ja irtoovainen, että ennenkun mie hokasen ottaa ajoissa haltuun ja saan muutenkin oman ohjauksen ajoitusta kuntoon niin sillä aikaa mennään ja lujaa.....  Mutta taas tuli viisaita sanoja ohjeistukseksi: täytyy keskittyä harjoittelemaan noita hanskassa oloa vaativia juttuja ja kieputuksia eikä suotta tässä vaiheessa vahvistaa sitä kauas irtoamista! Se irtoo kyllä, sitten kun sen aika tulloo....