Korkataampas vihdoin tämä uusi alkanut vuosi blogipäivitystenkin osalta. :)

Treenien osalta ei isosti ole päivitettävää, koska joulun ja uudenvuoden tietämille tuli pari viikkoa taukoa ettei käyty hallilla ollenkaan. Eikä kyllä tehty kotonakaan mitään järkevää...

Viime sunnuntaina korkattiin tämän vuoden treenikausi tekemällä keppi- ja kontaktitreeniä molempien koirien kanssa. Ulpun "kujanjuoksu" vaikutti taas vaihteeksi hyvältä. Kahdeksan ekaa keppiä oli lopuksi niin, että pikkuisen joutui jo kroppaa taivuttelemaan ja loppu pätkä sitten helpotettuna! Lisäksi U kävi keinulla keikuttelemassa ja tehtiin vielä muutama kerta A:ta. Kosketusalustaa pitää selvästikkin vahvistaa kotitreenillä, oli jotenkin vähän innoton tuo A:n alastulokontakti.

Elmo teki namialustan voimin kontakteja keinulla ja A:lla ja ne oli hienot!! Kepit ei sujuneet sitten ihan niin mallikkaasti, tai keppien aloitukset oikeastaan... toki aloituskulmat ei olleet ihan helppoja mut silti miusta vähän turhaa haparointia.

Pienellä radan pätkällä pisti silmään, että Ulpun kanssa pitää totisesti kiinnittää huomiota kaarroksiin esim. hyppyjen jälkeen. Hyppää niin aakeesti laakeesti, että kerkeää monesti turhan kauaksi kun pitäisi kaartaa ja kääntyä.

Ai niin, meinasi ihan unohtua kertoa, että vuoden vaihteen paukuttelut eivät hetkauttaneet russeleiden elämää. Vaikka jouduttiinkin aattoiltana kävelemään kuuden jälkeen töistä kotia jolloin paukuttelua kuului ja näkyi jo ihan kiitettävästi, niin eipä näyttänyt menoa haittaavan! :)