Tämän viikon torstain treenit meni aikalailla päin pyllyä... Tai no, olihan siellä hetkensä, mutta päällimmäinen fiilis oli kyllä kaikkea muuta kun hyvä ja molemmat koirat lopetti treeninsä tälläkertaa sylikyydillä häkkiin!!!

Elmo kiehautti ittensä tokakierroksella taas semmoselle räksynräksyn-vaihteelle, että tulin siihen tulokseen jotta kiitos nyt riittää. Ens viikolla täytyy kokeilla, että yksi hyvä pätkä ja sitten pois, ei jäädä hinkkaamaan. Eka kierroksella teki ihan kelvot A:n ja keinun kontaktit.

Ulpu teki yhden sikahienon (korkean)keinun - juoksi ihan päähän asti. Sitten seuraavalla kerralla himmasikin vähän, meiän keinu tärskäyttää niiiiin lujaa... Äh, pitää jatkossa tehdä mieluummin vähän matalampana. Tokakierros meni Ulpullakin ihan päättömäks kaahotukseksi ja kun vielä haukahti kaikenlisäks niin sillon riitti! Iniskööt mennessään, jos siltä tuntuu, mutta haukkuminen on totaalinen nou-nou!!!

Semmoset tälläkertaa!

Sunnuntaina olisi Ulpulle luvassa keppi & kontakti-koulua! Kepit on ollu nyt vähän aikaa tauolla, kassotaan minkälaista kujaa osataan sunnuntaina mennä!