Ihan pakko kehua ja hehkuttaa, että oli kyllä kerrassaan loistava koutsi meillä viikonloppuna kouluttamassa - Caloanderin Jenna siis!

Osallistuttiin molempina päivinä Elmon kanssa (Ulpu ei vielä(kään) aloittanu juoksua, mutta ei ollut muuten oikein pelikuntoisen oloinen, siksi se sai huilia...)

Lauantaina askarreltiin hyppyradan parissa. Radalla oli jokunen takaakierto ja niihin tuli selkeä ja hyvä ohjeistus "keilata" koira hyppyjen taakse.  Kotiläksyksi lauantailta tuli muurin takaakiertoa - Elmo kolisutti palikoita - ja lisäksi vetokäden vahvistusta. Muita esille nousseita asioita oli putkijarrutus suoralle putkelle, joka täytyy ottaa Ulpun kanssa treenattavaksi. Eli kerrotaan koiralle sihinällä tms ja kropalla ennen putkea, että putkesta ulos tullessa tulee tiukka käännös.

Sunnuntaina leijeröitiin, sylkkäröitiin ja niistosokkaroitiin :) Ja keilattiinkin, sikäli mikäli etureidet antoivat periksi.... :) Nuo vaikeat kohdat käytiin ensin yksitellen läpi ja yhdistettiin sitten kokonaiseksi radaksi.

Laitan myöhemmin radat näkyville ja jotain videopätkää, kunhan saan ne koneelle siirrettyä ja vähän muokkailtua.

Oli kyllä huippu hyvä viikonloppu!!!