Ei hitto, eilen treeneissä kaiken takkuamisen päätteeksi pieni pätkä jossa sain koiran liikkumaan ilman, että se toljottaa vaan miun kättä ja siinä sivussa juoksee päin esteitä... Wuhuu!!!!

Ja niinkin vaativalla toimenpiteellä kuin, että en roikota sitä helevetin kättäni siinä koiran eessä kokoajan vaan huiskasen vaan ja sit käsi pois.....  Melekonen ratakisko taas tarvittiin, että meni jakeluun meikäläiselle...   Onneks on koutsi joka jaksaa puuttua ja pohtia ja vääntää sitä ratakiskoa!!! Tänks Maarit!!!

 

Tänään olikin jännittävä aamu.  Käytiin Ulpun kanssa ultrassa. Ja uskomatonta kyllä, siellä näkyi "palluroita", tai mie en erottanu kun yhden, toivottavasti niitä on useampikin, ell sanoi jotta "muutama"... Ja sitten sormet ristissä toivotaan parasta ja odotellaan taas vähän lisäää........  Astutuksesta on tänään kulunut 33-34vrk:ta.

Pakko vielä mainita, että Ulpu käyttäytyi tosi hienosti lääkärissä!!! Ei mitään murinoita vaan kiltisti seisoi pöydällä, kun ensin ajeltiin karvoja pois koneella mahasta ja sitten ultrailtiin! Neiti osaa yllättää käytöksellään välillä positiivisestikin.

Kuva otettu 21.8.11., sporttisessakunnossa ollaan vielä...