Tällä viikolla ollaan ahkeroitu Ulpun kanssa hallilla kahdesti ja Elmon kanssa kertaalleen.

Keskiviikkona treenattiin molempien koirien kanssa syliheittoja hypyillä. Hassua, että Ulpun kanssa oli hankalampaa saada kiepatettua myötäpäivään ja Elmon kanssa perinteisesti etenkin vastapäivään pyöriminen on hankalampaa. 

Molemmat teki taasen myös omia keppiharjoituksiaan. Elmon kanssa palattiin täysille verkoille ja taas mentiin mukinoitta. Miun on varmaan kokeiltava verkkojen häivytystä nostamalla niitä korkeammalle, koska poistaminen ainakaan toispuoleisesti ei onnistu. Ulpun kanssa saa olla tarkkana ettei se ole liian kierroksilla kujaan lähetettäessä, silloin tulee herkästi huteja. Mutta kun malttaa keskittyä niin sujuu hienosti, pitäisi taas uskaltautua varmaan pikkuisen vaikeuttaa kujaa.

"Lisäviihdykkeenä" vielä putkeen irtoamista jossa Ulpu on kyllä Elmoa paaaljon taitavampi!

Eilen ohjatuissa treeneissä löytyi radalta yllättäen syliheitto harjoitus ja sain taas loistavaa valaisua siihen miksi Ulpu edellisenäpäivänä kääntyi hypyn jälkeen "väärään" suuntaan. Arvaatteko kuka on taas suhinut kropallaan mihin sattuu?!   Jep, kyllä mie sen heti hokasin kun siitä tuli puhe, mutta empä tajunnu kun yksin sitä turasin..... Radalla oli myös pari kohtaa missä piti kääntää tiukasti heti hypyltä takasinpäin 180 astetta. Näitäkin hinkattiin, mutta vielä olisi harjoiteltavaa että saisin U:n kääntymään nopsemmin pientä tietä. Tehtiin muuten ekaa kertaa puomin alastulokontaktia niin, että matka jatkui siltä hypyille ja hienosti malttoi pikku-Ulpu kestää kontaktilla.  Lopuksi vielä pari kertaa keppikujaa, olisi niin kiva kun saisi keppejä treenattuja sen kolme kertaa viikossa yhden tai kahden kerran sijaan!