Viime sunnuntaina episteltiin ihan urakalla Ulpun kanssa, yhteensä kolme rataa, joista ensimmäinen oli möllihyppis ja toinen rata mölliagi joka mentiin kahteen kertaan.

Tässä linkki jossa kaikki radat yhteen pötköön:  http://www.youtube.com/watch?v=u7iYoqwwGsg

Hyppiksellä Ulpu valitsi väärän putken pään alkuradalla. Tuo on sille aika tyypillistä, että se bongailee helposti niitä vähän kauempana olevia esteitä... Pitäisi itse olla vaan tarkempana, eikä jättää bongailun varaan. Tarkemmin videota katsoessa taitaa itseasiassa olla niin, että olen itse sen oikean putken suun edessä...

Agiradalla Neiti-Näpsä jättää radan ensimmäisen putken suorittamatta... Tämäkin olisi pitänyt vaan malttaa näyttää huolellisemmin, A on Ulpusta niiiin ihana, että jopa putken voi jättää tekemättä ehtiäkseen nopeammin A:lle. An alastulokontakti oli molemmilla radoilla oikein hyvä ja hakeutuminen kontaktille ihan riittävän nopea. Mutta se puomin alastulo...  No ekanakin ekalla kertaahan puomia edeltävä hyppy jää suorittamatta kun puomille on niin kiire päästä... Ja sitten alastulolla ei tietoakaan 2on-2offista vaan jäädään killumaan ihan mihin sattuu... mur... Tokalla kierroksella alku on parempi, mutta sitten tulee taas lipsahdus, Ulpu päättää näyttää pussin jälkeen hallitsevansa myös takaa-kierrot  Yrittää uudelleen myös jättää puomia edeltävän hypyn suorittamatta... Ja puomin alastulo on ihan yhtä pyllystä kun ekallakin radalla. Tuo pitää saada kyllä kuntoon!!!! Huoh!

Mutta kaikenkaikkiaan voi olla tyytyväinen. U kesti hienosti lähdössä joka kerta ja kaikki nuo kämmit oli kyllä sellaista meille tyypillistä sähellystä  Ja koiralla näytti olevan hauskaa!!!