Eilen lauantaina kisattiin Joensuussa Elmon kanssa kaksi agirataa. Tuomarina Minna Räsänen.

Ensimmäiseltä radalta tuli vitonen - jälleen puominalastulolta... mutta kun tuurilla mennään kontaktit niin näitä vaan tulee jos on tullakseen... Karu tosiasia!!! :)
Lisäksi itse törttöilin hyppyjen välistä vedossa niin, että koira teki ylimääräisen pyörähdyksen ennen hyppyä, kun jäin perinteiseen tyyliin ottamaan haltuun liian pitkäksi aikaa, mutta tuomari ei tulkinnut tätä kielloksi. Muuten sellaista meille tyypillistä menoa ja hyvä fiilis, ihanaa että se on vaihteeksi löytynyt!!! :)

Tässä linkki videoon: http://www.youtube.com/watch?v=eq4_gkF7BnY&feature=relmfu
Jos jossitellaan eli jos tuota kontakti vitosta ei olisi tullut niin ajanpuolesta oltaisiin oltu kolmansia. Etenemä taisi olla 4,05m/s jos oikein muistan katsoneeni.

Toinen rata tuntui simppelimmältä rataantutustuessa, verrattuna ekaan. Tällä radalla ei tuomarin käsi noussut kontakteilla, mutta keppien aloitus meni eka yrittämällä kakkosväliin ja siitä vitonen. No, tuo ei jäänyt hirveästi harmittamaan, enempi olisin ottanut paineita jos oltais tössitty keppien lopussa - se kun tahtoo olla miulla peikkona edelleen takaraivossa... Ja tuosta väärästä aloituksesta näkee sen että koiralla on nyt mukavasti itsevarmuutta kuitenkin tuohon keppien tekemiseen, sitä ei haittaa vaikka mie jään töröttää paikalleen kun huomaan et aloitus menee vikaan vaanse  lähtee hienosti painamaan pujottelua eteenpäin! 
Tätä rataa videolta katsoessa nauroin maha kippurassa miun tuulimylly-valssia ennen A.ta - vissiin jonkun sortin tasapaino- ongelmia oli ruhoa kääntäessä... laugh Kaikkee se Elmokin joutuu tulkitsemaan....
smiley

Täältä löytyy B-rata: http://www.youtube.com/watch?v=Q4c2k1l_dAM&feature=relmfu


Sitten niihin muihin kuulumisiin!

Eli Ulpu Ulpukkainen muutti perjantai iltana Jaanan luo mammailemaan. Ensi viikon loppupuolella rupeaisi olemaan aika täysi! Jännää!!!!
Ja voitte arvata, että kotona on taas niiiiiiin rauhallista, tyhjää ja hiljaista kun ollaan Elmon kanssa kaksin....

Tässä vielä kuvaa Ulpun mahasta tältä viikolta, kuva on otettu keskiviikkona eli 52 vrk astutuksesta



Tässä vertailuksi vaikkei ihan kunnon sivukuva olekkaan keväältä kun oltiin vielä timmissä kuosissa ;)