Tälle päivää tuli treenattua oikein urakalla!

Vedin ensin treenit omalle ryhmälle ja sen jälkeen molemmat russelit tekivät keppitreeniä ja irtoamisharjoitusta kolmen hypyn ja suoran putken avulla. Ulpun osalta tuo irtoamisharjoitus sujui loistavasti, se kiiti targetille minkä kintuistaan pääsi!!   Elmon kanssa hyppysuora takkusi, olisin tarvinnut jonkun vähän houkuttelemaan targetille... Tässä taas tuli huomattua tuo koirien ero, tosin etukäteen jo tiesinkin, että Elmolle tuo tulee olemaan vaikeampaa.

Kepit eivät kummallakaan sujuneet aivan 100%:n loistavasti. Ulpu pääsi hujauttamaan kahdesti kujaan keskeltä ja Elmo teki taasen muutaman törön keppien lopussa... Toivottavasti huomenna ei sataisi niin voisi käydä lyhyet keppitreenit vetäisemässä.

Molemmat tekivät myös pari kertaa A:ta, joka ok.

 

Sitten olikin vuorossa vielä arkitottistreenit!!  

Ulpu kerkesi huilia häkissään välillä vajaan tunnin ja hyvin riitti virtaa vielä tottistella vaikka ensin mietin, että onko liikaa treeniä yhdelle päivää.

Kyllä täytyy vaan todeta, että pitkä on matka kuljettavana jos tuon kakaran kanssa joskus meinaisi BH:ta tai Tokon Aloa haaveilla  Meille on aivan riittävästi haastetta tuossa penturyhmässä  Toiset koirat ovat niiiiiin suuri häiriö, että keskittyminen kontaktiin yms. on toooosi haastavaa. Mutta eiköhän myö vaan sitkeesti jatketa treenailuja, jospa se iän myötä tuosta vaikka helpottus....

Elmokin pääsi tottistelemaan kokeneempien porukkaan! Kaikki muu sujui oikein mallikkaasti paitsi "makkarapurkki houkuttimet" aiheuttivat vähän himmailua...  Eli oli siis kaksi purnukkaa joiden päällä oli kasa makkaraa ja siinä sitten piti seuruuttaa koiraa purkkien vierestä ja välistä ja makkaroihin ei luonnollisestikaan saanut koskea!!! Mutta siitäkin selvittiin  

Kivaa se on tuo tottistelukin!!!