Tällä viikolla näyttäis taas tarkenevan

Vapaapäivän ohjelmassa siis jälleen pulikointia ja auringonpalvontaa!

 

Unohtui muuten alkukuusta päivittää, että helatorstaina 2.6. osallistuttiin molempien koirien kanssa Turusen Markuksen agikoulutukseen! Treenit piti sisällään monenlaista kuviota ja kiemuraa ja kääntämistä. :) Oli tosi kiva kokeilla sellaisia ohjauskuvioita mitä itselle ei olisi tullut mieleenkään tehdä, ja todeta ne toimiviksi!

Koomisinta Elmon kanssa oli se, että kun etukäteen mainitsin, että meillä on keppiongelma - niin kas vain herrapa sitten pujotteli radalla pariinkin otteeseen ilman minkäänlaista ongelmaa...!!!!!!!  No, hyvä tietysti näin... Ohjeeksi tuli ,että pitää vaan tukea koiraa kepeillä tarpeeksi. Tuon treenin jälkeen ei ole nyt keppejä tehtykkään, mielenkiinnolla odotan mitä E tarjoaa seuraavalla kerralla!!

Ulpun kanssa mentiin pätkiä niin, että jätin suosiolla kontaktit (ja tietty kepit) pois. Suurimmaksi kompastukseksi aiheutui pätkä jossa tuli kerrostaminen. Koira tuli putkesta ja sen piti hypätä aita ja muuri niin, että ohjaajaa jää aidan ja muurin välissä olevan hypyn ulkopuolelle... Tätä sitten väännettiin useampaan kertaan, mutta onnistuihan se sitten vihdoin :)

Viime sunnuntaina tehtiin sitten omatoimitreeninä pikkupätkää jossa tuli samaisia Markuksen treenin kuvioita. Ulpu suorastaan loisti taidoillaan tälläkertaa, se meni just niinkun pitikin!!! Kerrostaminenkaan ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Jotain siis opittiin!!!