Tällä viikolla Ulpu aksaillut torstaina ohjatuissa ja tänään omatoimina. Torstaina haastavimmat kohdat olivat kyllä taas ihan omaan liikkumiseen liittyviä juttuja, koira teki kaiken mitä ymmärsi miun huitomisista... Kuka helkkari on menny keksimään jonku vastakäännöksen?!?!?!!??    Heh, ihan oiva kuvio, ei siinä mitä, jos sen vaan osais tehdä ilman että jäät paikalles pökkyröimään....

Tänään verenpainetta meinasi nostattaa neiti-näpsykäisen kuja... Kun ei malta(?) tehdä loppuun asti.... Miulla on nyt ihan sellanen olo, että junnataan paikallaan noiden keppien suhteen.  Päivi sanoi torstaina U:n tehdessä kujaa, että Ulpu paukuttaa itteensä niihin keppeihin, että voi tehä kipeää... Mut mitä mie voin tehdä jos se menee niin lujaa, että kepit senkun kolisee kroppaan??  Tai oikeastaan keppiraudat... Osaltaanhan se varmasti on myös sitä kropan hallintaa/hallitsemattomuutta, mut en tiiä, hankalaa on.

Herra Elmeri ei treenannut torstaina muuta kun vähän A:n alastulokontaktia. Tänään sitten miun päähänpiston johdosta tehtiinkin vähän TOKOA!!!!  Loppiaisena olisi möllitokot ja mie oon varmaan kaks vuotta puhunu, et pitäisköhän mennä joskus, ni jos se joskus olis sitten vihdoin tammikuussa!  Roosa koutsas meitä tänään ja käytiin liikkeitä läpi. Elmo teki myöskin elämänsä eka kerran toko-hyppyä  Paikkamakuuta pitäis päästä tekemään vielä isommassa ryhmässä ja jonkinasteisen häiriön kanssa... Tänään rivissä olivat vain Elmo ja Sindi - molemmat hienosti hievahtamatta sen vaadittavan parisen minuuttia. Hmmm... suostuiskohan treenikamut jatkossa aksatreenien aloitukseen yhteiselä paikkamakuulla?