Nyt on viikonlopun hyppytekniikkakoulutus takana ja kylläpä siellä taasen heräsi paljon ajatuksia.  Oli hyödyllistä kuunnella uudemman kerran Ullan luennot aiheesta ja nähdä erilaisten koirien suorituksia.

Ulpun tekniikasta jäi päällimmäisenä mieleen sen kropan "holtittomuus" joka liittyy suurelta osalta siihen, että Neiti Lihaskimpulta puuttuu syvätlihakset. Tämän oikeastaan arvasinkin sen pohjalta kun alkuvuodesta käytiin Varkaudessa kuuntelemassa samaisen kurssin teoriat. Eli nyt sitten ruvetaan treenaamaan hidasta kävelyä ja tasapainoilua, jotta saadaan kroppaan tukea lisää.  Muuten lauantain harjoitukset meni osittain vähän sähellykseksi kun jollain oli vähän kiire aina hurauttaa harjoitukseen ominpäin...  Mielenkiinnolla odotan, että saan käsiini videot, jotta pääsee vielä paremmin itse näkemään suoritukset ja kuulemaan kouluttajan kommentit. Sunnuntaina Ulpu oli sitten jo maltillisempi ja tehtävän aloitukset onnistuivat ilman omatoimista karkailua. Tosin sen kroppa väsähti nopeasti ja tehtiinkin päivän kolmesta eri harjoituksesta vain kaksi.

Näin jälkeenpäin harmittamaan jäi se etten ilmoittanut Elmoakin mukaan!!! Tosin se nyt johtui siitä kun ei ollut varmuutta Ulpun juoksuista ja siitä pystyykö sen kanssa osallistumaan. No, syksylle oli puhetta uudesta kurssista jospa Elmo pääsisi sitten mukaan.